Benvinguda als nadons amb una plantada col·lectiva d’arbres

L’acte tindrà lloc al parc del Torrent Ballester a les 11.30 h i inclourà la penjada als arbres, per part de les famílies assistents, de les cintes de colors amb els noms dels seus fills, a més d’animació i una xocolatada, han informat fonts municipals.

L’espècie escollida per a la plantació que celebra els naixements del 2012 és la duradora i resistent olivera. En total, es plantaran 12 arbres, un per a cada mes de l’any.

Fonts municipals han indicat que Viladecans va registrar 866 naixements durant l’any 2011 i 723 al 2012. Segons les darreres dades de l’Idescat del 2011, en què Catalunya va gaudir d’una taxa de natalitat del 10,9 per cada 1.000 persones, Viladecans va registar un índex del 13,54.

Els actes de benvinguda civil tenen com a finalitat simbòlica l’acolliment, per part de la ciutat de naixement, dels infants recentment nascuts i que, des de l’inici de la seva vida, ja formen part de la comunitat que celebra la seva arribada.

L’olivera, "símbol de pau, saviesa i bellesa, era, a més, el que representava la victòria dels campions olímpics de l’Antiguitat", han recordat des de l’Ajuntament.

Són 130 les famílies de la ciutat que ja han confirmat la seva assistència a un acte en què participaran l’alcalde Carles Ruiz, que farà una salutació a les famílies, i els regidors d’Alcaldia, José Luis Nicolás, i d’Espai Públic, Joaquín Guerrero.

R. | Foto: Arxiu  
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix