Pluja de diners per millorar les escoles i llars d’infants de Sant Andreu

Imprimeix

L'Ajuntament destina 176.000 euros mentre que el Departament d’Educació ha pressupostat 498.000 euros

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha anunciat que posarà en marxa un paquet de millores a totes les escoles i llars d'infants del municipi. Aquestes millores es portaran a terme aquest estiu i continuaran fins a final d'any. Des del govern s'han recollit les demandes de la manca de manteniment i inversió provinents de les diferents direccions dels centres educatius i de les Associacions de Famílies (AFES). Les actuacions es prioritzaran segons la seva urgència per motius de seguretat i compliment de la normativa d'espais de concurrència pública. En total s'invertiran 176.000 €.

inversions escoles

L'alcalde Marc Giribet, ha remarcat que "s'han d'acabar les polítiques de blocs i d'etiquetes, de qui és amic i qui és enemic perquè tots i totes volem que millori Sant Andreu. A més, els nostres nens i nenes i joves es mereixen centres educatius de primera qualitat.”

Les principals actuacions estan relacionades amb el compliment de la normativa en matèria de seguretat de les instal·lacions elèctriques, millora de l'eficiència energètica, reformes als patis i banys, pintura i millora de la seguretat amb el muntatge d'intèrfons, càmeres i sensors d'alarma.

b85e6346 39bd 4f3b bf96 67ac30f625e9

Per altra banda, el Departament d'Educació té pressupostats 498.000 euros, segons fonts municipals, també per a la reforma i millora dels centres educatius de Sant Andreu de la Barca.

Les actuacions estan previstes que s'executin durant l'any 2023 i són:

 
 
 

Redacció / Fotos: Aj. Sant Andreu de la Barca