Viladecans viu la seva Festa Major d’Hivern

Imprimeix

Entre les propostes de pagament hi ha el concert d’Amparo Sánchez, exlíder del grup Amparanoia, que presentarà al teatre Atrium el seu últim disc ‘Ànima de cantaora’; les obres teatrals ‘El tipo de la tumba de al lado’, amb Maribel Verdú i Antonio Molero; i ‘Big Berberecho’, una coproducció del teatre viladecanenc amb el festival Temporada Alta de Girona i Salt.

Benvinguda als nadons

Una de les novetats de la Festa és una cerimònia de benvinguda als nadons a la comunitat, i que consistirà en la plantada de 12 arbres, un per a cada mes de l’any, per part de les famílies dels nadons i com a símbol de la seva arribada.

Així, els arbres creixeran al mateix temps que aquests nous veïns, que els podran ajudar a fer-se grans. L’acte tindrà lloc diumenge 20 de gener, a les 11.30 hores, al parc del Torrent Ballester.

Una altra novetat serà una animació visual sobre la façana de Can Modolell, l’edifici de l’Ajuntament. Segons han explicat fonts municipals, durant 10 minuts, l’arquitectura prendrà ‘vida’ i l’edifici deixarà de ser estàtic mitjançant un espectacle de llum, color i música.

La proposta precedirà la cercavila de cultura popular La Nit del Mamut.

A més, es realitzaran visites comentades a les exposicions ‘La nevada del 62. Un record inesborrable’, ‘Pagesos i vilatans. Viladecans al segle XIX’ i ‘Vincle. Art, arrels i pagesia’, així com als edificis històrics de Can Modolell, Torre del Baró i Torre-roja.

Redacció | Foto: Amparanoia (Arxiu)