Manifest per aturar l’enderroc de l’estació de Sant Feliu de Llobregat

Imprimeix

La plataforma ‘Salvem l’Estació de Tren de Sant Feliu’ considera que el trasllat de l’edifici històric és una alternativa realista a la seva destrucció i reclamen experts no vinculats a l’Ajuntament que emetin un informe avaluant aquesta possibilitat

Es mantenen les mobilitzacions i les accions per aturar l’enderroc de l’antic edifici de l’estació de la Renfe de Sant Feliu de Llobregat. Així, un grup de persones que defenen el patrimoni històric del municipi baixllobregatí i que participen activament en l’intent d’evitar la desaparició d’aquest emblemàtic edifici -construït el 1854- han redactat un manifest i l’han fet públic.

FzvFAyKWAAE92zp

MANIFEST

 
 
 
 
FzvFMPXWcAUzPJK

La plataforma ‘Salvem l’Estació de Tren de Sant Feliu’ manifesta que “l’ocupació té un carácter pacífic, no és malmet el mobiliari públic ni s’ocasiona destrobs als veïns de la ciutat i no posa en risc a cap persona”. També indica que “l’ocupació és un dret legítim davant de la inanició de les administracions i és una denúncia pública contra les administracions que tenen l'obligació constitucional de protegir el patrimoni històric.”

Redacció / Fotos: SETSF