Sant Feliu potencia els ajuts als afectats per desnonaments

Imprimeix

L’Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb el Col·legi de Procuradors de Barcelona

El Consistori i el Col·legi de Procuradors de Barcelona tenen previst signar aquest dimecres un conveni de col·laboració per tal d’assistir els veïns que estan en risc de quedar-se sense la seva llar.

Coordinació

Fa dos mesos, l’alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Jordi San José, i el director de Càritas Diocesana de Barcelona, Jordi Roglá, van signar un conveni de col·laboració per a ajudar les persones que tenen greus problemes per pagar l’habitatge i que corren risc de desnonament.

D’aquesta manera, l’Ajuntament i Càritas uneixen esforços per tal de millorar la coordinació entre les dues parts a l’hora d’assessorar i ajudar els ciutadans que no poden fer front al pagament de la seva residència habitual, ja sigui el lloguer o la hipoteca.

El principal objectiu de l’acord és treballar per prevenir l’exclusió social, han assegurat des de l’Ajuntament, que posarà en funcionament el servei a les dependències de les Oficines del Servei Local d’Habitatge, ubicades al Palau Falguera.

En funció de la problemàtica, Càritas podrà ajudar econòmicament les persones o famílies, o bé buscar-los habitatges de substitució, conjuntament amb l’Ajuntament, en els casos en què es consideri oportú.

Redacció | Foto: Arxiu