Els Bombers reben 155 avisos al Baix durant la revetlla de Sant Joan

Imprimeix

La gran majoria dels serveis han estat per atendre incendis urbans, de contenidors, habitatges o vehicles, i petits incendis de vegetació, tant en zona urbana, com agrícola o forestal

En total els Bombers de la Generalitat, entre les 20h i fins les 08h d'aquest matí, van rebre 934 avisos. Les comarques amb una major concentració de serveis han estat les comarques del Baix Llobregat (155), el Vallès Occidental (132), el Barcelonès (109), el Maresme (40) i l’Alt Empordà (38).

1bfc093c 2ff5 4fa4 8271 31f3d982f044

La gran majoria dels serveis han estat per atendre incendis urbans, de contenidors, habitatges o vehicles, i petits incendis de vegetació, tant en zona urbana, com agrícola o forestal. Pel que fa a serveis per regions d’emergències, la majoria dels avisos s’han rebut des dels municipis de la regió Metropolitana Sud i Metropolitana Nord.

containers cremats revetlla

D’altra banda, el gruix dels serveis que han atès els Bombers de la Generalitat a la nostra comarca ha estat incendis en contenidors de residus¡, vehicles i habitatges amb un total de 90; incendis de vegetació (agrícola, forestal i urbà), amb 53, i accidents de trànsit, salvaments i inundacions amb 12.

Redacció / Fotos: Bombers Generalitat-Arxiu