Giribet reclama la finalització del soterrament de les vies del tren d’FGC

Imprimeix

El nou alcalde de Sant Andreu de la Barca també va demanar al president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya solucions per reduir l’impacte del soroll quan passen prop del barri de la Unión

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Toni Segarra, va visitar Sant Andreu de la Barca aquesta setmana i va mantenir una reunió amb el nou alcalde del municipi baixllobregatí, Marc Giribet. La trobada va servir per conèixer les actuacions que FCG realitzarà a la ciutat pròximament.

FzPMOOpXwAE9J4T

El primer projecte que es posarà en marxa és la cobertura lleugera que s'instal·larà a la boca sud del municipi, a l'altura de la plaça Onze de Setembre. Aquesta cobertura estarà integrada amb el paisatge amb l'objectiu de fer un espai més amable per la ciutadania.

Durant la reunió, a la qual van assistir representants dels veïns del barri de la Unión, es va reclamar solucions per reduir l'impacte del soroll dels trens que passen prop dels seus habitatges. Per la seva banda, Toni Segarra, va explicar que "aquesta mateixa setmana s'estudiarà les diferents solucions per posar solució al soroll que pateixen els veïns."

FzSRB2kXwAAfGky

L'alcalde va remarcar que "hem aprofitat també, per explicar-li que a la ciutat hi ha un gran consens que és finalitzar el soterrament de les vies del tren" i va destacar que "el president d’FCG s'ha mostrat molt receptiu amb la petició i amb possibilitats de col·laboració entre les dues administracions.”

Redacció / Fotos: Aj. Sant Andreu Barca