Viladecans The Style Outlets convoca el II Premi a la Innovació en Salut

Imprimeix

La dotació del premi ascendeix a 15.000 euros i compta ompte amb la col·laboració d'IDIBELL XarSmart i el suport de l'Ajuntament de Viladecans

Arrenca la II edició del Premi a la Innovació en Salut de Viladecanas The Style Outlets, organitzat en col·laboració amb IDIBELL XarSmart, l'objectiu del qual és impulsar la transferència al mercat i a la societat de projectes d'alt nivell dins del camp de la sanitat.

En aquesta edició, la convocatòria s'amplia als professionals de tots els centres assistencials o d'innovació sanitària de la província de Barcelona, així com els centres integrats en XarSmart, incloent-hi els que se situen en altres províncies, com és el cas d’IDIBGI (Institut d ́Investigació Biomèdica de Girona), IISPV (Institut d ́Investigació Sanitària Pere Virgili-Tarragona) i IRB Lleida.

La dotació del premi, que enguany ascendeix a 15.000 euros, es destinarà a impulsar la maduresa i posada en marxa d'un projecte d'innovació relacionat amb els productes sanitaris, la salut digital i les teràpies avançades, que es trobi en fase d'idea, perquè pugui implementar-se en 2024.

L'import del premi es compon de 10.000 euros en metàl·lic i un val de 5.000 euros d’IDIBELL XarSmart per a invertir en els serveis de consultoria que ofereix aquesta xarxa (assessorament científic, anàlisi del mercat, cerca de potencials inversors, etc.) per a contribuir a l'èxit del projecte.

La presentació de la nova edició ha tingut lloc en les instal·lacions de Viladecans The Style Outlets, i ha comptat amb la presència de responsables sanitaris, autoritats locals i mitjans de comunicació. A més, han participat María Jesús Montesinos, gerent del centre outlet, Miguel Ángel Souto, director d'Innovació i Desenvolupament de Negoci d’IDIBELL (Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge), i Carles Ruiz, alcalde de Viladecans.

En el transcurs de l'acte, María Jesús Montesinos, ha manifestat: “Que IDIBELL XarSmart s'hagi unit a aquesta edició és una gran notícia, ja que ens permet fer créixer la iniciativa i donar-li major abast, posant el focus en la innovació sanitària; un sector estratègic per a aconseguir avanços socials, científics i tecnològics que repercuteixen i tenen un impacte en la salut i el benestar de la comunitat, veritable missió del premi.”

El termini de presentació dels projectes estarà obert del 16 de juny al 31 d'octubre d'enguany. El lliurament del premi tindrà lloc al desembre en un acte en el qual també es donaran a conèixer els resultats del projecte que va resultar guanyador en l'anterior edició, “Implementació d'un programa de marxa nòrdica per a pacients amb insuficiència cardíaca”, desenvolupat per professionals del servei de Medicina Interna de l'Hospital de Viladecans.

II Premi a la Innovació en Salut VTSO en col·laboració amb IDIBELL- XarSmart

 
 
 
 
 

Redacció / Fotos: Viladecans The Style Outlets