Un saló de Sant Feliu tallarà els cabells a aturats per només un euro

Imprimeix

Aquesta iniciativa solidària, batejada com M1€RCOLES, neix amb l'objectiu “d'ajudar els ciutadans de Sant Feliu de Llobregat a qui la crisi no està posant les coses fàcils”, segons han explicat des de la perruqueria.

La propietària del saló i creadora de la campanya és Laura Medina. "Hi ha gent que no té per menjar i no pot permetre mantenir la seva imatge personal”, explica l’empresària. “Com trobaràs feina sense una bona imatge? Jo vull ajudar amb el que puc ", afegeix Medina.

"Hem d'ajudar-nos entre nosaltres, tots hem de col·laborar per tirar endavant", resumeix Laura l’esperit de la seva iniciativa, semblant a una posada en marxa fa uns mesos a la província de Lleida.

Menors d'edat

La primera edició serà el proper 16 de gener, i no només es podran beneficiar tots els pensionistes i aturats residents a Sant Feliu de Llobregat, sinó també els menors d'edat d'aquelles persones que es troben a l'atur.

Per tal de donar servei al major nombre de clients, el saló realitzarà un horari extraordinari i es mantindrà obert de 9 a 19 hores.

Des de la perruqueria han subratllat que serà imprescindible mostrar els documents que acreditin la situació d'atur o de pensionista per tal d'accedir a la iniciativa solidària.

Redacció | Foto: Laura Medina