Dilluns arranquen les obres de la rotonda de les Ovelletes a Sant Vicenç

Els treballs, que realitza la Diputació de Barcelona, tindran una durada aproximada d’onze mesos

La Diputació de Barcelona començarà dilluns dia 12 de juny el projecte de millora de la intersecció de les carreteres BV-2002 i BV-2005 al terme municipal de Sant Vicenç dels Horts, és a dir, de la coneguda com a rotonda de les Ovelletes, segons fonts municipals.

WhatsApp Image 2023 03 30 at 19.20.59 1

Les obres preveuen l’eixamplament del pont sobre la riera de Torrelles, que dona accés a l’A-2. Els treballs pretenen resoldre les deficiències geomètriques que presenta la rotonda actual així com altres factors que ocasionen un mal funcionament més enllà de la intensitat del trànsit com ara la presència de creuaments de vianants a nivell, l’absència de by-passos directes o la deficient capacitat d’acumulació de vehicles al pas de vianants de la BV-2022 que genera importants retencions, sobretot a les hores de més trànsit. 

Les obres inclouran la remodelació de la rotonda per a millorar-ne la seva capacitat; el perllongament de l’itinerari de vianants amb el encreuament a diferent nivell i la construcció d’una passarel·la a la riera; i la urbanització de l’entorn de la rotonda, l’adequació dels drenatges i l’enjardinament. El projecte compta amb un pressupost de licitació de  2.743.801,36 euros (IVA inclòs). 

rotonda ovelletes

El desenvolupament d’aquest projecte ha de servir per a reduir les retencions que es generen a les hores punta a conseqüència del semàfor existent i de la quantitat de vehicles que circulen en direcció a Sant Boi.

Es preveu que les obres tinguin una durada aproximada d’onze mesos. Durant la seva execució, els vehicles podran continuar circulant per la rotonda sense restriccions. 

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix