La urbanització del barri de Bellamar, una mica més a prop

Imprimeix

Ara, però, sembla que la urbanització de Bellamar, una zona que ha tingut veïns il·lustres com els futbolistes Leo Messi i Ronaldinho Gaucho, està una mica més a prop.

I és que l’Ajuntament de Castelldefels ha anunciat que ha fett els primers passos per donar resposta a una històrica reivindicació veïnal i executar les obres d’urbanització de Bellamar.

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest dijous “la obertura del procediment de negociat per a la realització dels estudis previs necessaris per dur a terme les obres d'urbanització del sector”, segons han explicat fonts municipals.

Estudis topològics

El Cosistori ha donat llum verda als tràmits per a l'inici dels estudis topològics i geològics necessaris abans d'iniciar les obres.

Els estudis consistiesen en la realització de treballs d'aixecament topogràfic del terreny (el conjunt de mètodes i operacions que permet representar gràficament en un plànol a escala reduïda una determinada extensió del terreny, assenyalant tots els punts notables que interessin). I també es procedirà a la realització d'un estudi geològic mitjançant sondejos i assajos.

Fonts municipals han subratllat que aquests estudis tenen “una gran importància” en la fase del projecte ja que “redueixen la incertesa que sempre existeix en la construcció”.

Redacció | Foto: Héctor Marín (arxiu)