Els treballadors de les escoles bressol de Castelldefels, de vaga

Imprimeix

El sindicat CCOO reivindica millorar el servei i les condicions laborals de les Cases dels Infants

Les persones que treballen a la xarxa d’escoles bressol de l’Ajuntament de Castelldefels comencen avui una sèrie de dies de vaga, en defensa dels serveis que donen als i les infants d’aquest municipi. Aquests treballadors i treballadores del que es coneix com a Cases dels Infants reivindiquen una reducció de les ràtios per educador/a, donat que es troben a la cua a nivell de l’Estat espanyol i molt per sota de la mitja de la Unió Europea.

FcH4NVrXkAAkrB7

Aquests docents i els també denuncien que han de desenvolupar moltes feines fora de l’horari laboral (com la preparació de documentació o la celebració de reunions organitzatives) i la manca de mitjans (com en el cas de l’atenció a alumnes amb necessitats educatives especials). Dins de les reclamacions al consistori de Castelldefels també s’inclou l’equiparació de categories professionals, i la municipalització dels llocs de treball que ara estan externalitzats (personal de neteja i de restauració).

El sindicat CCOO dona total suport a aquestes mobilitzacions (s’han convocat diversos dies de vaga) i fa una crida a la negociació entre la representació legal de les plantilles i la regidoria d’Educació de Castelldefels per millorar aquest important servei que es presta a la ciutadania.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels