L’associació veïnal Vaivé fomenta els jocs al carrer entre els infants

Imprimeix

‘Juguem al carrer’ és una acció que vol fer visible la necessitat de revalorar aquests espais públics com a eixos clau de la vida a la ciutat

El pròxim diumenge 28 de maig, l’associació veïnal Vaivé organitzarà  ‘Juguem al carrer’. Una activitat que té per objectiu fomentar els carrers com a espais públics clau per a la trobada, la socialització i la recuperació de la convivència al barri a través de la promoció del joc dels infants. L’acció es durà a terme al carrer de les Creus (entre Eugeni d’Ors i Pere Àlvarez), que d’11 a 13 hores serà d’ús exclusiu per a vianants.

Captura de pantalla 2023 05 22 a las 20.50.27

Per a Albert Moya, president de Vaivé, els carrers són els eixos que vertebren la vida dels barris i les ciutats. Per això, des dels inicis de la nostra activitat, estem reclamant mesures per combatre l’incivisme i per fer un manteniment més eficient d’aquests espais, per garantir que siguin realment adequats i amables per a tothom. Volem un model de ciutat sostenible, inclusiu i respectuós amb les persones. Per això creiem que l’impuls d’activitats que naturalitzin, pacifiquin i facin més segurs els carrers del barri és fonamental, i fer-ho convidant els infants a sortir-hi a jugar, és una de les millors maneres de contribuir-hi”.

Nascuda fa poc més d’un any al districte Centre de Sant Feliu, l’associació veïnal Vaivé treballa activament per defensar i protegir els interessos del veïnat dels diversos barris de la zona, així com millorar-ne la qualitat de vida. En aquest sentit, amb l’acció ‘Juguem al carrer’, l’entitat vol potenciar la vida als carrers com a espais prioritaris per a les persones, que contribueixen a la cohesió social i el benestar dels veïns i veïnes.

fdsfds / Fotos: Arxiu