Mossos de Sant Vicenç van en cotxe particular a ajudar uns companys

Quatre agents van resultar ferits, dos dels quals estan de baixa, un fet que ha estat denunciat des del Sindicat de Mossos d'Esquadra, que ha reclamat més vehicles policials per evitar situacions similars, ja que, segons asseguren, no és el primer cop que passa.

Des del cos policial, han tret importància als fets, ja que consideren que els dos agents tenien la situació sota control i va haver-hi “un excés de zel” en l’actuació dels reforços que es van presentar al pis. Fonts dels Mossos asseguren que els quatre cotxes de la comissaria (tres d’ells identificats) estaven presents en el lloc dels fets.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix