Una nova línia d’autobús donarà servei a Esparreguera i Abrera

Imprimeix

Entrarà en funcionament aquest estiu, farà deu expedicions per sentit de dilluns a divendres feiners i comunicarà els dos municipis amb Barcelona

El Departament de Territori, a través de la Direcció general de Transports i Mobilitat, té previst posar en marxa, a partir d’aquest estiu, un nou servei d’autobús entre Esparreguera i Barcelona a partir d’aquest estiu. El secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas i Alcantarilla, i el director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori i Gallissà, ho van comunicar ahir dimarts a la tarda als alcaldes d’Esparreguera, Eduard Rivas i Mateo, i d'Abrera, Jesús Naharro.

Captura de pantalla 2023 05 17 a las 9.08.39

La nova línia farà deu expedicions per sentit de dilluns a divendres feiners, excepte el mes d’agost. El Departament també reforçarà l’exprés e5 Igualada-Barcelona amb tres noves expedicions per sentit, amb parada a Esparreguera. Són millores que responen a les peticions del territori, amb l’objectiu de fer front a l’augment de la demanda detectat en aquest corredor, sobretot en les hores punta. El cost d’aquestes actuacions serà d’uns 350.000 euros anuals.

Redacció / Foto: Arxiu