Puja fins a un 20% el trànsit a la C-31 Sud per l’avaria de Renfe a Gavà

Imprimeix

Si s’analitzen les cues registrades aquests darrers dies, s’observa que s’han afegit més de setze quilòmetres i quasi sis hores de retencions al volum de trànsit habitual en aquesta via

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, va explicar ahir que l’avaria que afecta la línia R2 Sud de Renfe ha provocat un augment de les retencions a la C-31 Sud. Des del passat dimarts 2 i fins ahir dimecres 10, s’ha registrat un augment clar de les retencions, comparant el volum de trànsit d’entrada a Barcelona d’aquesta via amb la setmana immediatament anterior. El conseller ha destacat que en alguns casos, com per exemple dimecres passat, l’avaria de la línia ferroviària va provocar fins a un 20% més de trànsit, segons dades del Servei Català de Trànsit”. Globalment, els percentatges d’increment de trànsit diari a la C-31 Sud se situen entre un 5% i un 20%.

Elena va reclamar als socialistes que doni explicacions a la ciutadania que pateix cada dia els retards en tren i les cues a la carretera”. “Si no saben gestionar Rodalies que les traspassin a la Generalitat”, va afegir.

Captura de pantalla 2023 05 12 a las 17.56.23

El director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, va explicar que s’ha fet una anàlisi dels corredors sud i nord per veure l’afectació de l’avaria en aquestes vies i la més afectada és la C-31 Sud, que ha guanyat fins a un 20% de trànsit.

Si s’analitzen les cues registrades aquests darrers dies, s’observa que s’han afegit més de setze quilòmetres i quasi sis hores de retencions al volum de trànsit habitual en aquesta via. En total, s’han sumat gairebé 6.000 vehicles al flux de trànsit de la C-31 Sud.

Redacció / Fotos: Arxiu-Trànsit