El nou CAP del Papiol començarà l’activitat el 10 de maig

Imprimeix

Disposa de cinc consultes, a més d'una sala per a extraccions i una àmplia aula d'educació sanitària per realitzar-hi activitats grupals

El nou consultori local del Papiol entrarà en funcionament el pròxim dimecres 10 de maig, després que hagin finalitzat les obres de construcció i els treballs d'equipament del centre. A partir d'aquest dia, les antigues instal·lacions situades als baixos de l'Ajuntament romandran tancades i tota l'activitat es desenvoluparà al nou edifici.

noucap papiol 1

El consultori, que està gestionat per l'equip d'atenció primària Molins de Rei, es troba en un edifici de nova construcció situat a la Rambla de Catalunya, 20-26, en una nova plaça davant del Museu del Papiol. L'edifici s'ha construït en un terreny cedit pel consistori, compta amb 700 m² de superfície distribuïda en dues plantes i destaca pels seus espais amplis, lluminosos i confortables. Disposa de cinc consultes, a més d'una sala per a extraccions i una àmplia aula d'educació sanitària per realitzar-hi activitats grupals. També hi ha una àrea destinada a personal del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que hi tindrà una base.

noucappapiol 2

L'equip de professionals continuarà oferint, com fins ara, els serveis de medicina i infermeria familiar i comunitària; extraccions; atenció a la salut sexual i reproductiva; i treball social. El consultori també mantindrà el mateix horari: els dilluns, dimarts i dijous de 8h a 20h, i els dimecres i divendres de 8h a 15h.

Les obres del centre van començar l'any 2021 i han suposat una inversió de 2,3 milions d'euros per part del Departament de Salut.

Redacció / Fotos: Arxiu