Viladecans acull l’acte commemoratiu del Dia de les Esquadres

Imprimeix

Es lliuraran distincions a representants d’institucions, d’entitats i d’organitzacions que han col·laborat amb efectius del Cos i a membres de la Policia de la Generalitat en reconeixement a la seva trajectòria professional i a les seves actuacions meritòries

La Regió Policial Metropolitana Sud dels Mossos d’Esquadra celebra demà dimarts, 25 d’abril, l’acte commemoratiu del Dia de les Esquadres. Durant la celebració, que es farà a l’Atrium de Viladecans, es lliuraran distincions a representants d’institucions, d’entitats i d’organitzacions que han col·laborat amb efectius del Cos i a membres de la Policia de la Generalitat en reconeixement a la seva trajectòria professional i a les seves actuacions meritòries.

e5654042 b222 4def b556 1a5a69764fd6

L’acte es dividirà en dues parts (un al matí i un altre a la tarda) a causa de l’aforament de l’equipament cultural viladecanenc. Paral·lelament, els assistents podran gaudir d’una exposició sobre la història dels Mossos d’Esquadra, amb imatges, llibres i documents originals de diferents èpoques del cos policial. Una exposició organitzada per Miquel Ruiz, caporal de l’Àrea de Comunicació de la Regió Policial Metropolitana Sud.

Redacció / Foto: LPdB