Se celebren els XIV Premis Ciutat de Castelldefels

Imprimeix

Alba Parejo, Milena Orlandini, Esplai Macedònia, Encarna Rodríguez i Alizzz, els guardonats

Els Premis Ciutat de Castelldefels van viure ahir divendres 17 de març l’acte de lliurament de la seva catorzena edició. A la cerimònia, que va tenir lloc al Teatre Plaza, es va conèixer les guanyadores i guanyadors d’uns guardons que s’atorguen cada dos anys. Malgrat això, la darrera edició va tenir lloc l’any 2019, ja que el 2021 no es va poder celebrar a causa de les restriccions per la pandèmia de la Covid-19.

premiets castefa

Les guanyadores i guanyadors dels XIV Premis Ciutat de Castelldefels va ser els següents:

PREMI CIUTAT DE CASTELLDEFELS AL FOMENT DELS VALORS SOCIALS I CÍVICS 2023

Es concedeix a les persones físiques o jurídiques, la iniciativa solidària i/o de cohesió social de les quals hagi contribuït a una convivència o un benestar més grans dels homes i les dones de la ciutat de Castelldefels.

Esplai Macedonia, Casal dedicat a persones amb necessitats especials

esplaimacedonia

PREMI CIUTAT DE CASTELLDEFELS  D'ECONOMIA I INNOVACIÓ 2023

Es concedeix a les persones físiques o jurídiques que hagin impulsat una iniciativa econòmica o d'innovació a un projecte empresarial o de progrés que hagi contribuït al desenvolupament i la prosperitat de la nostra ciutat.

Milena Orlandini, CEO de Space4Earth i Fundadora de Tinkerers Lab Castelldefels

orlandini

PREMI CIUTAT DE CASTELLDEFELS

Es concedeix a les persones físiques de Castelldefels que hagin contribuït al progrés de la societat en qualsevol dels seus àmbits

Alba Parejo, jove de Castelldefels, comunicadora social i divulgadora de la malaltia “Nevus Congènit Gegant”

albaparejo

MENCIÓ ESPECIAL PREMI CIUTAT DE CASTELLDEFELS

Encarna Rodriguez fundadora de Danzaarte

encarnarodriguez

PREMI ESPECIAL CIUTAT DE CASTELLDEFELS

Es concedeix a les persones físiques nascudes o residents a Castelldefels, o a les persones jurídiques radicades a Castelldefels, que hagin destacat en qualsevol part del món per la seva contribució al progrés de la societat en qualsevol dels seus àmbits

Alizzz, cantant i productor musical 

alizz

L'acte va comptar amb les coreografies de dansa clàssica i contemporània a càrrec de l’alumnat de l’Escola Municipal de Dansa de Castelldefels, que enguany celebra el seu vint-i-cinquè aniversari. L’esdeveniment més emblemàtic de la ciutat ha volgut respectar al màxim totes les sensibilitats: durant l’acte hi ha hagut interpretació de llengua de signes i s'ha comptat amb la participació de la Fundació Caviga, fundació dedicada a la inserció laboral de persones amb diversitat funcional. 

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels