Cornellà acull la tradicional Fira Infantil de Nadal

Imprimeix

Després de visites concertades d’escoles, serà dissabte 22 quan la fira obrirà per a tothom fins al 31 de desembre. Quina és l’oferta? Un gran saló lúdic i educatiu amb 8.300 metres quadrats de superfície i amb un munt de propostes culturals, esportives i d'esbarjo. Una combinació entre entreteniment i esbarjo amb tallers de manualitats, divulgacions de valors culturals, ambientals i solidaris i actuacions en viu. Hi ha activitats per a totes les edats entre els 2 i els 12 anys.

La Fira Infantil de Nadal obrirà tots els dies entre les 11 hores i les 20 hores, a excepció dels dies 24 i 31 que es tancarà a les 18 hores. Els dies 25 i 26 de desembre la Fira estarà tancada.

D’altra banda, els organitzadors han tornat a establir l’entrada per unitat familiar. Així, un un nucli familiar amb un nen pagarà set euros per dia, una família amb dos nens pagarà 12 euros i una unitat familiar amb tres nens haurà d’abonar 15 euros.

El racó dels més petits els convidarà a gaudir dels jocs simbòlics, de les disfresses i amb atraccions típiques de fira com el cavallet Disney i autos de xoc. També es podrà saltar als llits elàstics i amb als castells inflables, entre moltes altres activitats.

Esports

Molts dels nens que visiten la fira cada any senten devoció per les manualitats, un dels espais que a cada edició susciten més expectació. Enguany els nens i nenes també podran deixar volar la imaginació.

La Fira Infantil de Nadal ofereix la possibilitat de participar en tallers que fan servir materials reciclats com els tallers de fauna i flora, confecció de flors de paper, màscares d’animals autòctons del Delta del Llobregat, etc.

Durant aquests dies es podran practicar en el saló bàsquet, futbol sala, tennis taula, circuit de patinets i mini tennis. L’objectiu es donar preferència a la pràctica d’esports en equip. Així ,els monitors del grup de Voluntaris de Cornellà s’encarregaran d’organitzar petits campionats oberts a la participació de tots els nens i nenes.

R. | Foto: Arxiu