Fundesplai forma monitors contra abusos sexuals i gestió emocional

Imprimeix

La seva seu, al Prat de Llobregat, va acollir l'Agofedesplai 2023 amb la participació de 129 esplais catalans

Uns 300 monitors de 129 esplais de la Federació Catalana de l'Esplai-Fundesplai van participar ahir dissabte 4 de març a l'Agofedesplai 2023, on s'han format en diferents tallers sobre prevenció d'abusos sexuals a la infància, la gestió emocional o com impulsar la participació d'infants i joves a les entitats de lleure.

FqYUR8PXwAQu DZ

La jornada s'ha fet a la seu de l'entitat, situada al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat. En el seu informe anual, Fundesplai ha destacat la recuperació de les activitats de lleure educatiu -especialment durant les colònies, casals i campaments d'estiu-, i que hi ha hagut un important creixement de peticions de beques respecte a anys anteriors.

FqYS42uXgAA6qK3

La jornada anual de Fundesplai va comptar amb les intervencions de Carles Campuzano, conseller de Drets Socials, i d'Esther García, regidora de Joventut de l'Ajuntament del Prat de Llobregat. Campuzano va destacar que "lleure educatiu ha contribuït a transformar el món". "Els valors que impulsa per una societat més justa, inclusiva, empàtica, de ciutadanes i ciutadans responsables els uns amb els altres, són fonamentals i ajuden a construir comunitat, una tasca on nosaltres serem aliats", va afirmar.

Redacció / Fotos: Dep. Drets Socials-Fundesplai