FEM Sant Andreu celebra el pla de xoc de Salut a l'Hospital de Martorell

Imprimeix

El grup municipalista insisteix que continuarà lluitant per recuperar els serveis de planificació familiar i ginecologia del CUAP de Sant Andreu de la Barca

FEM Sant Andreu celebra que la Generalitat de Catalunya, a través del departament de Salut, destini 32 milions d'euros per millorar l'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell. La formació municipalista però, no es quedarà aquí, sinó que anuncia que continuarà lluitant per recuperar els serveis de planificació familiar i ginecologia del CUAP de Sant Andreu de la Barca.

ndp hosp2

Marc Giribet, candidat a l'alcaldia de Fem Sant Andreu, ha valorat la intervenció del Departament de Salut: "Celebrem el pla de xoc impulsat pel Departament de Salut a l'Hospital de Martorell, per tal de millorar el servei assistencial que dona l'hospital comarcal". Giribet també ha apuntat: "Compartim que pel bé de la ciutadania i del servei que presta l'Hospital de Martorell, aquest necessita un canvi de governança. Aquest nou model de gestió hauria de tenir en compte els municipis als quals dona assistència, tot i que el pes de la gestió l'ha de portar el Departament de Salut. Perquè la situació de col·lapse actual, respon a la manca d'inversió i per gestió que ha fet Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell".

Redacció / Fotos: Arxiu