Sant Joan de Déu s’especialitza en malalties minoritàries pediàtriques

El delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs, va visitar les seves instal·lacions on va poder comprovar de primera mà el bon funcionament del centre sanitari espluguí i el seu compromís amb la millora de la qualitat assistencial

El delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs, va visitar l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat. Aquest equipament sanitari és una entitat privada sense ànim de lucre, concertat amb el sector públic, que atén cada any més de 120.000 urgències, 25.000 ingressos i una mitjana de 450.000 infants a l’any.

Fpf2ztUXoAYJU

Durant la trobada el delegat es va reunir amb el gerent de l’Hospital, Manuel del Castillo, qui li va manifestar que, el gran compromís del centre amb la recerca l’ha convertit en un dels principals referents d’alta especialització en pediatria, obstetrícia i ginecologia a escala global.

Del Castillo va exposar que des de l’any 2012, tot l’equip està duent a terme una aposta estratègica per convertir-se en un centre especialitzat en malalties minoritàries i defensa que tots els i les professionals del centre contribueixen diàriament amb el seu esforç i la seva dedicació perquè sigui un centre a l’avantguarda en recerca, tractaments i formació en malalties pediàtriques.

Fpf2noeXEAE3xlv

Durant la reunió, es va destacar que el principal objectiu de l’Hospital és el de situar els pacients i les seves famílies al centre de les seves accions i treballen estretament amb altres centres sanitaris, institucions públiques i privades mitjançant convenis de col·laboració.

Actualment, el centre forma part de diferents xarxes a escala internacional. Un exemple és la d’Hospitals i Serveis Promotors de Salut (HPH, network of Health Promoting Hospitals), una xarxa que encapçala l’Organització Mundial de la Salut (OMS) on promouen la sanitat als centres hospitalaris. A més, també formen part de l’European Reference Networks (ERN) per millorar l’atenció als pacients.

Fpf3EhuXwAAtOw6

Un cop finalitzada la reunió, Borràs juntament amb el gerent de l’Hospital, Manuel del Castillo, va visitar les instal·lacions i el delegat va poder comprovar in situ el bon funcionament de l’Hospital. A més, va poder constatar el gran compromís de tot l’equip de professionals per millorar el diagnòstic i el tractament de les patologies i per poder oferir als pacients la millor qualitat assistencial.

Redacció / Fotos: HSJD

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix