CCOO tramita gratuïtament el nou ajut del Govern de 200 euros

Imprimeix

El sindicat ajuda a les persones amb problemes econòmics per a l’adquisició d’aliments

Les persones en situació de vulnerabilitat social i econòmica tenen moltes dificultats per completar, de forma autònoma, tràmits i sol·licituds de prestacions de tota mena. En molts casos, no disposen d'equips informàtics o no tenen prou coneixements per utilitzar-los, entrebancant-se en temes com el DNI o el NIE electrònics, els certificats digitals o, fins i tot, amb l'idioma.

IMG 20230215 WA0000

Des de fa anys, CCOO té en funcionament un servei d'assessorament i suport per ajudar a aquests col·lectius en la realització de gestions sobre el Servicio Público de Empleo Estatal, el Servei d’Ocupació de Catalunya, l'Ingrés Mínim Vital, la Renda Garantida de Ciutadania, ajuts socials d'habitatge, beques, etc. Es tracta de l’Espai Sindical Obert (ESO), obert a persones treballadores i a la ciutadania en general, i gratuït.

c7a1b661 ae77 4ec9 a5ce 7b7f634f34c6 16 9 discover aspect ratio default 0

Entre el 15 de febrer i el 31 de març, l’Agència Tributària mantindrà actiu un espai web per realitzar la sol·licitud del nou xec de 200 euros per a l’adquisició d’aliments, un abonament únic adreçat a persones amb residència habitual a l’Estat amb baixos nivells d’ingressos o amb patrimoni reduït.

comissionsobrerretes

L’ESO de CCOO ha incorporat la tramitació telemàtica d’aquest ajut del Govern central entre els serveis que ofereix a la ciutadania als locals sindicals de Cornellà de Llobregat, Igualada, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. Aquesta contribució social del sindicat per superar els problemes que genera la bretxa digital es pot sol·licitar a través del telèfon 93 377 92 92 o del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Redacció / Fotos: CCOO