Cornellà estrena un nou projecte social pel barri de Sant Ildefons

Té com a objectiu apropar al jovent les diferents tècniques que es duen a terme al circ, com malabars, equilibris, tècniques d'aeris o acrobàcies entre altres

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat posa en marxa el Circ Social, un nou projecte social i educatiu adreçat als joves al barri de Sant Ildefons. Es tracta d'una col·laboració de l’Associació Cultural Kananya Circ amb els educadors de medi obert. El projecte té com a objectiu apropar al jovent les diferents tècniques que es duen a terme al circ, com malabars, equilibris, tècniques d'aeris o acrobàcies entre d'altres.

85e3d430 cb60 4148 9f78 b8b2f84ac0ce

És una activitat lúdica, però alhora social, ja que a través del circ es treballen valors com el respecte, la solidaritat i la inclusió. La disciplina artística esdevé un vehicle d'expressió a través d'un conjunt de tècniques que tenen en comú el treball corporal, la superació individual i col·lectiva, la necessitat de concentrar-se i de ser constants per a anar sentint més seguretat en els exercicis que s'executen. Alhora, la perspectiva de poder actuar davant un públic afegeix l'opció de superar les pors d'expressar-se davant els altres i de mesurar què i com ens expressem. Tot un procés de treball tècnic, d'experimentació i aprenentatge, fent del taller de circ un espai amb gran capacitat de transformació personal. És també una oportunitat per donar a conèixer a les persones més joves altres possibilitats que en un futur poden esdevenir realitats laborals.

Captura de pantalla 2023 02 15 a las 17.00.35

Captura de pantalla 2023 02 15 a las 16.58.25

El projecte compta amb quinze places per a totes aquelles persones d'entre 12 i 16 anys que vulguin aprendre les tècniques que es despleguen al circ. L'activitat de Circ Social es duu a terme els dimecres de 15.30 h a 17.00 h a l'Institut Maria Aurèlia Capmany i durarà fins al mes d'abril.

Redacció / Fotos: Aj. Cornellà-ACKC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
115

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix