La Palma de Cervelló reclama un millor servei de correus

Imprimeix

L’horari és reduït, el servei postal no és complet i falten ordinadors a l’oficina

En el Ple ordinari de La Palma de Cervelló va aprovar una moció, presentada per Junts per la Palma, per la millora del servei de correus al municipi baixllobregatí. Els usuaris i usuàries reclamen una prestació d’un servei de qualitat prestat de forma permanent i a preus assequibles. “L’Estat ha de garantir mitjançant la designació d’un operador i l’establiment de mitjans i garanties suficients, l’adequat compliment de les obligacions de servei públic del servei postal universal”, segons la moció aprovada.

 correos c566bd68

A la població això no es compleix. L’horari és reduït, el servei postal no és complet i falten ordinadors a l’oficina. “Aquestes mancances suposen importants greuges que impedeixen que la ciutadania tingui oportunitat de fer ús d’un servei essencial en condicions acceptables”, afirmen

A conseqüència del deficient servei, l’Ajuntament ha denunciat davant de la Generalitat de Catalunya i davant de l’administració de l’Estat els incompliments, les deficiències creixents en la seva prestació i la tipologia de situacions i de problemàtiques que aquesta forma de fer del tot inadequada per part de Correus origina als veïns i a les veïnes de la Palma. A més, ha instat a la Sociedad Estatal de Correos y Telégrafos SA a ampliar l’horari d’atenció als usuaris i implementar els mitjans materials necessaris per poder fer qualsevol mena d’enviament, i ha notificat els acords del plenari a la Delegació del Govern, a la Sociedad Estatal de Correos y Telégrafos S.A. i en fa difusió a tots els mitjans de comunicació de l’Ajuntament.

Redacció / Fotos: Google Maps-Arxiu