De la residència Sant Joan de Déu de Martorell a la nova de Camí Fondo

La Generalitat concertarà 32 places noves. La nova residència acollirà un total de 136 places per a gent gran i 35 més de Centre de Dia. Segons l’alcalde i Patró de la Fundació Sant Joan de Déu, Salvador Esteve, abans de Nadal entrarà en funcionament el Centre de Dia amb el trasllat del servei que actualment s’ubica a l’esplai de Gent Gran de Buenos Aires.

La residència té una superfície de 7.000 m2, estructuralment, l’edifici es distribueix en una planta soterrani, planta baixa i dues plantes pis. Al soterrani s’ubiquen els serveis de cuina, bugaderia i vestidors, entre d’altres.

A la planta baixa, el centre de dia, sales de manualitats, biblioteca, administració i també 12 habitacions individuals. A les dues plantes pis hi ha habitacions, 20 de dobles per pis i 22 d’individuals. A banda de les habitacions, a les dues plantes pis també hi ha zones de descans.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix