Bicibox permetrà estacionar els VMP a partir de l’1 de febrer

Per utilitzar el servei s'haurà d'estar donat d'alta del servei i tenir el vehicle registrat

A partir del dimecres 1 de febrer del 2023, l'AMB permetrà que els patinets i la resta de vehicles de mobilitat personal (VMP) es puguin aparcar de manera segura als mòduls del Bicibox, el servei metropolità d'aparcament segur de bicicletes. Ahir divendres, 27 de gener, el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l'AMB, Antoni Poveda, va aprovar el decret que prohibeix l'accés temporal dels patinets al transport públic metropolità (Bus Metropolità i Metro) i que han d'aplicar els operadors, i que facilita l'estacionament d'aquests vehicles al Bicibox.

AMB Albert Canalejo Bicibox i patinets 2

"L'objectiu és afavorir la intermodalitat amb el transport públic metropolità mentre estigui en vigor la prohibició temporal d'accés d'aquests vehicles al transport públic, consensuada en l'àmbit de l'ATM el passat mes de desembre i que entrarà en vigor també el proper dimecres 1 de febrer", recorda Poveda.

Accés i ús del servei Bicibox

Per utilitzar el Bicibox, s'haurà d'estar donat d'alta del servei i tenir el vehicle registrat. Poden donar-se dues situacions:

- Que s'estigui donat d'alta del servei perquè ja s'utilitza l'aparcament de bicicletes. En aquest cas, només cal registrar el patinet o VMP.

- Que no s'estigui donat d'alta del servei i, per tant, no s'hagi fet servir amb anterioritat. Aleshores cal donar-se d'alta al Bicibox i, també, registrar el patinet o VMP.  

AMB Albert Canalejo Bicibox i patinets 3

Informació detallada per donar-se d'alta:  https://www.bicibox.cat/ca-es/Bicibox#alta

El servei és gratuït. Per conèixer la normativa i les condicions d'úshttps://www.bicibox.cat/ca-es/Bicibox

Per localitzar totes les estacions de Bicibox a la metròpolis de Barcelona: https://www.bicibox.cat/ca-es/Bicibox#estacions

Redacció / Fotos: AMB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
134

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix