Manel Balcells anuncia “un replantejament total” de l’HSJD de Martorell

Imprimeix

El conseller de Salut va admetre que tenen "un problema" amb aquest centre sanitari baixllobregatí durant la sessió de control al Ple del Parlament

El conseller de Salut, Manel Balcells, va garantir que durant les properes setmanes el Departament farà "un replantejament total" del model de governança, el funcionament i l'estructura de l'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell. Balcells s'hi ha referit durant una pregunta a la sessió de control al Ple del Parlament de Catalunya arran del tancament temporal del centre de naixements d'aquest centre sanitari baixllobregatí.

1 Façana FHSJDM

El conseller de Salut va admetre que tenen "un problema" amb aquest hospital. "Tenim un problema amb les urgències, la governança, el dimensionament, l'equipament... És una fundació on entrarem a parlar de la governança del centre; ens preocupa, ens ocuparà i ens ocupa", va advertir.

Sobre el tancament temporal del centre de naixements, Balcells ho va atribuir a un "problema laboral", després que cinc llevadores dimitissin en bloc per "disfuncions" amb el cap de servei. El conseller va garantir que estan treballant per tornar a obrir el centre "en breu temps". També ha assegurat que és un model que agrada al Departament i que pretenen seguir.

Redacció / Fotos: Dep. Salut-Arxiu