Els veïns de Sant Cosme organitzen la dotzena edició del Pessebre Vivent

El parc nou del Prat de Llobregat acull aquest cap de setmana una activitat sociocultural que creix any rere any

L'associació Amics de Sant Cosme, amb el suport de l'Ajuntament del Prat i la col·laboració d'empreses i entitats, organitza aquest pessebre que creix any rere any, tant en nombre de voluntaris i voluntàries participants (són més 250 persones), com de persones visitants i d'activitats que hi tenen lloc.

Fonts municipals han explicat que es tracta d’ una de les "activitats socioculturals més importants del calendari festiu del Prat".

'Migas' i 'pestiños' 

A les tradicionals parades artesanals, els animals de corral, les degustacions de migas i pestiños i els ases per poder-hi passejar els infants, s'hi suma cada any un nou element sorpresa que s'afegeix a l'elaborada recreació del poblat on tenen cabuda les diferents escenes del pessebre.

El pessebre es pot visitar aquest dissabte entre les 18 i les 21 hores, i el diumenge entre les 12 i les 15 hores.

Concurs fotogràfic

Per cinquè any, en el marc del Pessebre Vivent se celebra un concurs fotogràfic amb un premi d'un xec regal per valor de 150 euros a bescanviar als comerços del barri de Sant Cosme.

R. | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
99

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix