El CIRE gestionarà el servei directe d’alimentació de Brians 1

El Govern ha aprovat la creació de setze nous llocs de treball, ja que fins ara el centre penitenciari era l’únic amb el servei a càrrec d’una empresa externa

El Govern ha aprovat aquest dimarts autoritzar el Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (CIRE), l'empresa pública del Departament de Justícia, a ampliar la plantilla per assumir la gestió directa del servei d'alimentació per als interns i de les cafeteries de funcionaris del centre penitenciari Brians 1, ubicat a Sant Esteve Sesrovires. En concret, l'executiu ha aprovat la creació de setze nous llocs de treball. Segons ha informat el Govern, les noves places es repartiran en diferents àmbits: un cap de cuina, deu cuiners, un tècnic de producció, tres oficials de producció i un administratiu. Per ocupar aquests llocs de treball el CIRE convocarà un procés selectiu de personal, tal com ha confirmat l'executiu català.

brians1 vista aeria

El CIRE és l'empresa pública del Departament de Justícia que s'encarrega de facilitar la reinserció sociolaboral dels interns en centres penitenciaris i educatius de Catalunya. A instància del Parlament de Catalunya, l'empresa va començar a gestionar el servei d'alimentació de les presons l'any 2012. Ara com ara, l'únic centre el servei d'alimentació del qual va a càrrec d'una empresa externa és Brians 1.

Obres de la cuina de Brians 1

Segons ha fet constar el Govern, la previsió de Justícia és que la gestió directa del servei d'alimentació de Brians 1 passi a mans del CIRE un cop finalitzin les obres de construcció de la nova cuina del centre, que està previst que acabin en les setmanes vinents.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
170

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix