Reforç de la segueretat als carrers durant la campanya de Nadal

Imprimeix

Aquesta és una operació que els Mossos  realitzen anualment per aquestes dates i que té l’ objectiu d'intensificar la presència policial en els principals eixos i zones comercials per prevenir els fets delictius, sobretot furts i robatoris, en els establiments i zones comercials que durant les dates nadalenques estan més concorregudes. Aquest conjunt d’operacions finalitzaran el gener de 2013, un cop acabades les festes de Nadal.

Segons el tinent d'alcalde de Governació de l'Ajuntament de Gavà, José Obispo, el dispositiu pretén "d'una banda vigilar i controlar el delicte en una època on el comerç té una activitat molt important, i de l'altra donar una major sensació de seguretat, que la gent i els comerciants estiguin tranquils amb una presencia més important dels cossos de seguretat".

Zones comercials

Les patrulles conjuntes a peu de Policia Municipal i Mossos d'Esquadra s'intensificaran molt a les zones comercials, tot i que també hi haurà en cotxe i a moto. Serà una presència "molt evident" en una zona que "viu una gran afluència de persones en les dates de Nadal", idica Obispo.

Segons el regidor gavanenc, el dispositiu inclou "un contacte permanent amb el comerciant, pràcticament diari, i de fet, davant qualsevol dubte ells tenen a la seva disposició un telèfon de contacte immediat i permanent on poden trucar i llavors una patrulla es personarà ràpidament".

Durant aquestes dates, la Policia Municipal i els Mossos d'Esquadra també intensificaran la vigilància en els esdeveniments nadalencs amb més afluència de públic.

Redacció | Foto: Arxiu