El comitè d’empresa de l’Hospital de Martorell convoca una concentració

Imprimeix

Serà a les portes del centre sanitari el pròxim 17 de gener entre les 13:30 I les 15:30 hores

Les organitzacions sindicals que conformen el comitè d’empresa de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (ens privat que treballa pel Servei Català de Salut, i que atén nou municipis del nord de la comarca i altres de l’Alt Penedès, Vallès Occidental i l’Anoia) han denunciat “la penosa situació amb la qual el personal sanitari ha d’exercir les seves funcions”. Comuniquen “una degradació permanent de la qualitat del servei i un cansament extrem dels i les professionals, tant físic com mental.”

1 Façana FHSJDM

És per això que han convocat una concentració davant del centre sanitari el pròxim 17 de gener, entre les 13:30 i les 15:30 hores, per a protestar per la situació que es viu tant a l’Hospital de Martorell com a diversos centres sanitaris del Baix Llobregat. A més, el Fòrum Social del Baix Llobregat (FSBLL) s’adhereix a la convocatòria.  

Situació preocupant

A la zona nord del Baix Llobregat, les queixes i mancances són constants provocades per la pèrdua de serveis dels CAPs, retallar en les programacions, tenir només un únic CUAP 24 Hores a Sant Andreu de la Barca, o el funcionament del servei d’urgències de l’Hospital de Martorell.  A més el comitè d’aquest centre sanitari de referència ha denunciat que, en alguns torns, han comptat tan sols amb un metge, quan hi havia d’haver un mínim de tres. “Aquest últim Nadal va morir un pacient esperant al box d’urgències”, expliquen.

Redacció / Fotos: FEBLL-Arxiu