Afectacions en el servei de Rodalies a l’R4 durant els caps de setmanes

Imprimeix

Fins a finals del mes de març hi haurà un servei alternatiu per carretera per als darrers trens dels divendres, dissabtes i diumenges, i per als primers de dissabtes, diumenges i dilluns en el trajecte Cornellà-Martorell

Adif ha anunciat que iniciarà una nova fase d’execució de les obres de soterrament a Sant Feliu de Llobregat i del futur Corredor del Mediterrani a l’àrea de Castellbisbal. Així, a partir de divendres 13 de gener, hi haurà unes afectacions en el servei de rodalies durant els caps de setmana. La intervenció obligarà a habilitar, durant aproximadament deu setmanes i fins a finals del mes de març, un servei alternatiu per carretera per als darrers trens dels divendres, dissabtes i diumenges, i per als primers de dissabtes, diumenges i dilluns en el trajecte Cornellà-Martorell.

Renferete

Les modificacions als horaris es poden consultar en el següent enllaç, a les pàgines web www.rodaliesdecatalunya.catwww.renfe.com i www.adif.es, al telèfon d'informació 900 41 00 41, i a les apps Rodalies de Catalunya i Adif, així com a les xarxes socials @rodalies, @infoadif i @renfe. També es comunicaran per megafonia i per pantalles a les estacions i a l'interior dels trens. A mesura que avancin les obres, les afectacions s'aniran ajustant a les diferents situacions, garantint en tot moment la mobilitat dels i les usuàries del servei per carretera o amb trens especials.

VEURE ELS HORARIS (fes clic aquí)

Redacció / Fotos: Arxiu