Es prohibeixen els patinets elèctrics al transport públic

La mesura s'aplicarà des de l’1 de febrer i durant sis mesos, com a mínim, en els autobusos, metro, tramvies, Rodalies de Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat

Ja hi ha data per a la prohibició dels patinets elèctrics en el transport públic. Estarà vigent a partir de l'1 de febrer i durarà, com a mínim, sis mesos. La mesura l'aplicarà en els autobusos, metro, tramvies, Rodalies de Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat.

transport pati

Durant aquest període s'acabarà d'enllestir un reglament definitiu elaborat per un grup de treball format per Protecció Civil i Bombers, que també estudiarà si la mesura temporal de prohibició dels patinets ha de ser definitiva o no. Per mirar de facilitar la mobilitat dels usuaris habituals de patinets elèctrics, ara també es podran deixar als aparcaments gratuïts Bicibox que hi ha als municipis dels voltants de Barcelona.

Captura de pantalla 2023 01 10 a las 21.01.48

Aquesta decisió es fa a instàncies de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) que dona així resposta a la preocupació dels operadors de transport públic després que un patinet elèctric es cremés a l’interior d’un vagó de Ferrocarrils de la Generalitat a Sant Boi de Llobregat.

Redacció / Fotos: Arxiu-BTV

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix