Nous aparcaments per a bicicletes a la via pública

Imprimeix

Catorze municipis baixllobregatins instal·laran, a partir del gener, aquests dispositius als entorns d'equipaments i de parades i estacions de transport públic

L'AMB ha subministrat 750 nous aparcaments de bicicletes a vint-i-tres municipis metropolitans per complementar l'aparcament a la via pública, de manera ordenada, d'aquest mitjà de transport sostenible. El cost total d'aquest mobiliari urbà ha estat de 25.273,88 euros IVA inclòs. 

Captura de pantalla 2023 01 08 a las 10.14.05

"Aquesta nova iniciativa de l'AMB té com a objectiu incrementar l'oferta d'aparcament de bicicletes a la via pública, especialment en entorns d'equipaments i de centres generadors de mobilitat, com poden ser els centres educatius o de treball, els centres esportius i les parades o estacions de transport públic. Tot, per seguir fomentant l'ús de la bicicleta entre la ciutadania i oferir un estacionament adequat", exposa el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l'AMB, Antoni Poveda.

xvXNxENh5cTamfH7KFgR

Els 23 municipis metropolitans que han demanat aquesta nova infraestructura d'aparcaments a l'AMB són els següents: Badalona, Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Begues, Cerdanyola del Vallès, Corbera, Cornellà,  Esplugues, Gavà, Montcada i Reixac, Montgat, el Papiol, el Prat, Sant Adrià de Besòs, Sant Andreu de la Barca, Sant Feliu, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló, Santa Coloma de Gramenet, Tiana, Torrelles i Viladecans.

Redacció / Fotos: AMB-Arxiu