Esplugues de Llobregat rep una pluja de milions de la Rifa de Nadal

El bar La Paradeta Ibérica ha repartit quinze sèries d'un dels quarts premis del número 25.296, que el van comprar a l'administració número 4 del mateix municipi

El bar La Paradeta Ibérica de l'avinguda de Cornellà, al centre d'Esplugues de Llobregat, ha repartit quinze sèries d'un dels quarts premis de la Rifa de Nadal, el 25.296. Són 20.000 euros per dècim, un total de tres milions d'euros molt repartits entre els clients de l'establiment.

Captura de pantalla 2022 12 22 a las 16.46.06

La seva propietària, Maria Aldea, va agafar el negoci fa tot just quatre anys i no estava abonada a cap número. Sempre jugava a un de diferent i aquest any la sort ha estat del seu costat. Alguns dels premiats, de fet, s'han assabentat per casualitat quan han passat per davant del bar. Un dels agraciats, en Valentín, diu que hi passa cada matí a fer el cafè: "Estem molt contents", assegura. L'home diu que repartirà el premi entre les filles i que convidarà la família a un bon sopar: "Tampoc dona per massa més". "Estem molt contents per tota la gent. Aquí ningú és ric i és una alegria molt gran. No hi ha paraules", ha explicat Aldea, la propietària del bar, en una celebració continguda a les portes del bar. Una única ampolla de cava i alguna altra de vi ha estat suficient per celebrar-ho amb els pocs clients que s'han apropat fins al lloc.

‘El Ninot de la Sort’

El número el van comprar a l'administració número 4 d'Esplugues ‘El Ninot de la Sort’ (carrer del 8 de març), molt propera al bar. Segons explica el seu propietari, Josep Farré, "he trucat al propietari del bar hem mirat qui ho tenia i ho tenia aquest client. Estava molt content i m'ha donat les gràcies. No s'ho creia.”

Captura de pantalla 2022 12 22 a las 16.13.19

Des del bar s'han distribuït un total de 150 dècims (quinze sèries) premiats amb 20.000 euros cadascun. Es dona la circumstància que al mateix barri es van repartir l'any passat 200.000 euros d'un altre quart premi. L'administració número 4 d'Esplugues ja va vendre una sèrie del 42.833. Llavors, però, només es va repartir una sèrie per finestreta.

Captura de pantalla 2022 12 22 a las 15.28.59

Redacció / Fotos: TV3-Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
170

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix