Millora el servei de la línia MB3 de bus urbà a Molins de Rei

Imprimeix

Més freqüència de pas, ampliació de la cobertura horària i vuit noves expedicions, adaptació d’horaris per afavorir la intermodalitat i ampliació del recorregut per arribar al barri Les Guardioles

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l'Ajuntament de Molins de Rei han presentat, aquest dilluns 19 de desembre, l'ampliació del servei de la línia MB3 de bus urbà, gestionat per l'AMB i integrat dins del servei de Bus Metropolità.

20221219134203 4P9A6844 01

Les millores entraran en funcionament a partir del 2 de gener del 2023 i seran les següents:

- Millora de la freqüència de pas: la línia de bus urbà MB3 tindrà una freqüència de pas de 60 minuts.

- Ampliació de la cobertura horària i vuit noves expedicions: s'amplia la cobertura horària fins a les 9 del vespre. Actualment, el servei acaba a les 19.00 i, amb aquesta modificació, s'amplia dues hores més.

- Adaptació d'horaris per afavorir la intermodalitat: s'adapten els horaris per millorar les connexions amb FGC i les necessitats detectades a primera hora del matí. Els nous horaris permeten connectar millor els barris de muntanya amb el nucli de Molins i les estacions de tren, tant de Molins (Rodalies) com de la Floresta (FGC).

- Ampliació del recorregut i millora de la cobertura territorial per arribar al barri de Les Guardioles: la línia MB3 amplia el recorregut a Molins de Rei i arribarà al nou barri de les Guardioles, amb tres parades noves.

El servei de bus urbà de Molins de Rei està format per tres línies urbanes (MB1, MB2 i MB3), gestionades per l'AMB a través de l'operador Soler i Sauret i integrades dins del servei de Bus Metropolità.

Redacció / Fotos: AMB