Millora el servei de la línia MB3 de bus urbà a Molins de Rei

Més freqüència de pas, ampliació de la cobertura horària i vuit noves expedicions, adaptació d’horaris per afavorir la intermodalitat i ampliació del recorregut per arribar al barri Les Guardioles

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l'Ajuntament de Molins de Rei han presentat, aquest dilluns 19 de desembre, l'ampliació del servei de la línia MB3 de bus urbà, gestionat per l'AMB i integrat dins del servei de Bus Metropolità.

20221219134203 4P9A6844 01

Les millores entraran en funcionament a partir del 2 de gener del 2023 i seran les següents:

- Millora de la freqüència de pas: la línia de bus urbà MB3 tindrà una freqüència de pas de 60 minuts.

- Ampliació de la cobertura horària i vuit noves expedicions: s'amplia la cobertura horària fins a les 9 del vespre. Actualment, el servei acaba a les 19.00 i, amb aquesta modificació, s'amplia dues hores més.

- Adaptació d'horaris per afavorir la intermodalitat: s'adapten els horaris per millorar les connexions amb FGC i les necessitats detectades a primera hora del matí. Els nous horaris permeten connectar millor els barris de muntanya amb el nucli de Molins i les estacions de tren, tant de Molins (Rodalies) com de la Floresta (FGC).

- Ampliació del recorregut i millora de la cobertura territorial per arribar al barri de Les Guardioles: la línia MB3 amplia el recorregut a Molins de Rei i arribarà al nou barri de les Guardioles, amb tres parades noves.

El servei de bus urbà de Molins de Rei està format per tres línies urbanes (MB1, MB2 i MB3), gestionades per l'AMB a través de l'operador Soler i Sauret i integrades dins del servei de Bus Metropolità.

Redacció / Fotos: AMB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix