La campanya “Per Nadal compra a Cornellà: Ets a casa”, en marxa

S’organitzen activitats de dinamització, personatges itinerants i diverses figures decoratives per impulsar les compres nadalenques al municipi

L’Ajuntament de Cornellà i l’entitat Cornellà Compra a Casa han posat en marxa, com cada any, la campanya comercial per tal de fomentar que la ciutadania faci les compres de manera responsable i als establiments, mercats municipals i comerços de la ciutat. “Per Nadal compra a Cornellà: ets a casa” és el lema d’aquest any que es pot veure a les banderoles i tanques publicitàries, així com a mitjans de comunicació locals. Donar suport al petit i mitjà comerç és important per dinamitzar l’economia de la ciutat i contribueix a reforçar el seu paper com a element cohesionador de l’espai públic. 

519b92d5 860d 44f4 a551 4075427f7e2c

Animació nadalenca

Fins al 4 de gener, hi haurà activitats itinerants (música i espectacles d’animació) en els principals eixos comercials i als tres mercats de la ciutat, es podrà passar una bona estona mentre realitzeu les vostres compres, vivint i compartint la il·lusió del Nadal.

large nadalcornella

Si es volta entre les 11 i les 13 hores o entre les 17 i les 19 hores, es podrà trobar amb elements màgics gegants, xanquers, tricicles musicals, una locomotora, mags, patges, follets, el Pare Noel amb la seva família, la Reina de les Neus, camions amb speakers i molt més.

FivUkdlWIAAhSQK

Tant les activitats com tota la il·luminació als carrers (figures de llum, bústies del Mag Maginet i els Mag Maginet) estan organitzades conjuntament per l’Ajuntament de Cornellà i l’associació Cornellà Compra a Casa i tenen l’objectiu de contribuir a dinamitzar i potenciar el comerç de proximitat, especialment en aquests moments d’incertesa que provoquen els conflictes i la crisi energètica internacionals, i també oferir més animació a l’espai públic durant les festes de Nadal.

Estalvia diners amb la targeta-moneder

A més hi ha a disposició de la ciutadania una nova edició de la targeta-moneder, també gràcies a la col·laboració de l’Associació Cornellà Compra a Casa. Hi ha temps de demanar-la fins al 31 de desembre. S'han d'adquirir a través del web www.compracornella.cat per 75 euros, i es rebrà amb un saldo de 100 euros, ja que els vint-i-cinc restants els aporta el consistori.

CompraapropCompraambconfianA a

Amb ella, es podran efectuar compres als comerços que participen en la campanya fins al 30 de juny del 2023. Es podrà fer servir als comerços de la ciutat adherits, els quals s'identificaran amb un distintiu (adhesiu i pòster), i  tots els establiments que encara no s'hagin adherit a la campanya, ho poden fer.

Fira de Santa Llúcia

Aquest cap de setmana se celebrarà la Fira de Santa Llúcia que organitza l'associació d'artesans, artistes i creadors Crear Cornellà. La fira tindrà lloc el dissabte 17 de desembre de 18.00 a 21.00 hores i el diumenge, 18 de desembre, de 10.00 fins a 20.00 hores. 

c96ebe50 4cea 45e2 aa57 a3eeb336a7f7

790190da e4f1 4b94 a59d 8e15cb7c5e51

Les carpes estaran instal·lades a l'entorn de la plaça de l'Església i la rambla d'Anselm Clavé. Enguany tornen a haver-hi un centenar de paradetes com era habitual per Santa Llúcia abans de la pandèmia, on es podrà trobar productes fets a mà de decoració, tèxtils, regals i ornaments nadalencs, floristeria, dolços i productes artesanals, etc. També hi haurà acivitats infantils a la part de la carretera d’Esplugues. Una de les activitats que es desenvoluparà durant la Fira de Santa Llúcia és “Ludi Romanorum”, promoguda pel departament de Patrimoni de l'Ajuntament de Cornellà, diumenge 18, a les 12 hores, que proposa diferents jocs de taula i terra propis de l’època grecoromana.

Redacció / Fotos: Aj. Cornellà-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix