Mijoler intenta “callar” a la Marea de Pensionistes i Jubilats del Prat

Imprimeix

Si Franco no va poder amb nosaltres, un alcalde amb tics dictatorials, tampoc.”, explica Jorge Monteagudo, president de la plataforma

Ni en els temps del dictador s¡'havia produït al Prat un atemptat contra la llibertat de manifestació i d'expressió com el que l'alcalde està sotmetent a la Marea de Pensionistes i Jubilats”. Així de clar I contundent es mostra el president de la plataforma, Jorge Monteagudo a l'hora d'explicar el que va succeir a la inauguració de la 49a Fira Avícola Raça Prat.

mani 4

I és que passat 2 de desembre, aquesta plataforma local van intentar manifestar-se en defensa de la sanitat pública per mitjans pacífic El senyor alcalde, com a resposta va decidir enviar a la Policia Local”. Amb acta actuació “Mijoler pretén ser el pioner en l'aplicació, abans que s'aprovi la reforma del Codi Penal, que vol criminalitzar la protesta i les mobilitzacions”, diu Monteagudo.

mani 2

El president de la plataforma no es talla a l'hora d'afirmar que “a l'alcalde no li agrada el que proclamen els pensionistes: “Més doctors i menys assessors” i “més bates i menys corbates”. D'altra banda, Monteagudo també denuncia que “vam ser amenaçats de ser multats amb 750 euros si fèiem ús de la megafonia en les concentracions. A més, ens van negar la col·locació d'una carpa informativa a la plaça de l'ajuntament en tres ocasions. Una vergonya per un equip de govern que s'omple la boca de ser democràtic.”

Monteagudo també explica que “al senyor alcalde no li agrada que els pensionistes diguin públicament que el consistori està sent investigat per a l'Oficina Antifrau per presumptes irregularitats en la utilització dels diners públic. Tampoc li agrada que siguin que senten vergonya en veure com continua en el càrrec la regidora Alba Bou, imputada/investigada pel jutjat número 2 del Prat de Llobregat per un presumpte delicte de tràfic d'influències I un altre de prevaricació. I menys encara que la Marea presenti una moció en el Ple demanant que s'acabi amb els càrrecs de confiança que ha anomenat, amb sous més grans que el propi president del govern, Pedro Sánchez, I es destini el milió d'euros que els assessors s'enduguin a la butxaca”. I va més enllà a l'hora d'afirmar que “a Mijoler no li agrada que els pensionistes parlin de la casa pastera, on vivien més de vint persones vulnerables i que pel seu lloguer es pagava prop dels 20.000 euros al mes”. Afegeix que “l'alcalde vol callar-nos I ho fa mitjançant amenaces de multa i enviant a la policia a les nostres concentracions. Intenta acoquinar-nos.”

mani 1

Des de la plataforma s'indica que les amenaces “estan provocant l'efecte contrari”. Els pensionistes “redoblaran les seves protestes de manera pacífica, però amb contundència A més utilitzarem tots els mitjans legals al nostre abast per denunciar aquesta repressió.”

Monteaguda acaba sentenciant que “si Franco no va poder amb nosaltres, un alcalde amb tics dictatorials, tampoc. El nostre silenci serà eixordador.”

Redacció / Fotos: PPJP