Ja funciona la cita en línia al Registre Civil d'Esplugues

L’objectiu del Departament de Justícia, Drets i Memòria és evitar cues  i es beneficien més de 66.000 ciutadans d’Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern

Aquest mes de novembre el Departament de Justícia, Drets i Memòria ha posat en funcionament un nou servei telemàtic de cita en línia al Registre Civil d’Esplugues de Llobregat. Així doncs, els ciutadans que necessitin anar al Registre Civil  poden demanar cita prèvia, per exemple, per inscriure un naixement, iniciar els tràmits per casar-se o fer una traducció de nom o una inversió de cognoms, entre un total de 24 tràmits, i ja no hauran de fer més cues. A més, tindran accés també a la informació, els models i els formularis per als tràmits que hagin de fer.

Aquest sistema telemàtic permet demanar hora amb antelació entrant a la Seu judicial electrònica de Catalunya; a l’apartat Què cal fer si... hi ha l’opció per demanar hora. També s’hi pot accedir des de qualsevol cercador posant-hi les paraules seu judicial cita prèvia i la població de residència.

Breu espera per ser ats 20 Yo2FKHu large

L’horari d’atenció al públic per demanar hora al Registre Civil d’Esplugues és als matins, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h. Es podran beneficiar de la cita prèvia més de 66.000 ciutadans d’Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern.

El servei de cita prèvia es va posar en funcionament per primer cop el 2017 a Lleida. Des d’aleshores, ja funciona en 30 registres civils de Catalunya. Al Baix Llobregat hi ha a Gavà, Sant Boi, Sant Feliu, Martorell, Cornellà i, ara, Esplugues de Llobregat.

Redacció / Foto: Dep. Justícia

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
161

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix