Viu la màgia de Nadal al Baix Llobregat

Descobreix més de 50 activitats, fires i festes per gaudir de Nadal a un salt de Barcelona

Ja és aquí Nadal. I un any més, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa al seu web la campanya ÉS NADAL guarnit amb més de cinquanta propostes, fires i festes per a somiar i gaudir d’aquestes dates tan especials a un salt de Barcelona.

portada nota de premsa nadal turisme baix llobregat

La nostra comarca vol compartir la il·lusió de Nadal amb tothom. D’aquesta manera, al web esnadal.cat es troben activitats i propostes nadalenques per anar en família, per gaudir de la natura i l’esport, per assistir a espectacles, i per visitar indrets d’interès turístic. També tallers i propostes gastronòmiques, dinars i sopars en restaurants i ofertes d'estades en allotjaments.

Captura de pantalla 2022 11 19 a las 11.06.28

Activitats

Es presenta un mes de desembre molt animat al Baix Llobregat, des de la Fira Avícola de la Raça Prat (del 2 al 4 de desembre) i la Fira de la Puríssima de Sant Boi (del 6 al 8 de desembre), fins a una experiència única al parc de llums interactiu Lumagica, que ens submergeix en un món de màgia i diversió fins al 8 de gener a Catalunya en Miniatura, a Torrelles de Llobregat, o el famós Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat amb un recorregut de 700 metres en plena natura.

FiLADvEXgAASz4r

A més, les Fires i Mercats de Nadal per tot el territori com el de Sant Nicasi a Gavà, a Cervelló, Collbató, Molins de Rei, Vallirana o Sant Esteve Sesrovires, la fira Medieval Castrum Fidelis de Castelldefels, espectacles per a tots els públics com els concerts de Nadal a Sant Boi de Llobregat, al Prat de Llobregat, a Sant Joan Despí i a Cornellà de Llobregat, i Pessebres vivents com el de Sant Boi de Llobregat o el del Prat de Llobregat.

fireta 2

Per gaudir en família, el web proposa les pistes de gel d'Abrera, Sant Andreu de la Barca i de Sant Vicenç dels Horts, un fantàstic viatge al cel de Nadal en el planetari del Castell de Cornellà, un recorregut de llums màgic pel Bosc Encantat de Gavà i de Castelldefels, el Campament d’en Fanguet i la Terrisseta als Museus d'Esplugues, el Campament Oriental del Mag Maginet a Cornellà de Llobregat, i tallers de tota mena, des dels més tradicionals com cuinar galetes de Nadal, fins als més nous com les manualitats amb circuits elèctrics per crear decoracions lluminoses amb LEDs.

A més, el Baix Llobregat convida descobrir els llocs emblemàtics de la comarca, com les Coves de Montserrat i el nucli antic medieval de Collbató, el Castell de Castelldefels i Piratia, Catalunya en Miniatura (i la nova atracció de llums Lumagica), la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, l'itinerari modernista Jujol a Sant Joan Despí, i la planta noble del Museu Palau Mercader de Cornellà de Llobregat, entre moltes altres propostes que trobareu al web de Turisme Baix Llobregat.

Fi4Co6XXEAYgpge

A nivell gastronòmic, la campanya de Nadal proposa menús especials als restaurants de la comarca i també amb estades als diferents allotjaments.

FiZLmhjWAAA2f5H

I com no podia ser d’una altra manera, la campanya de Nadal, enguany també ve acompanyada pel sorteig d’un lot solidari de Nadal molt festiu “i suculent”, farcit de productes de proximitat i complementat amb una escapada al Castell de Castelldefels.

50753656468 351a5f1d0f c

En definitiva, un Nadal per a somiar i gaudir al Baix Llobregat, a un salt de Barcelona.

Redacció / Fotos: Consorci Turisme Baix Llobregat-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix