L’Hospital de Viladecans continua sent un centre TOP 20

Ha obtingut el premi al Millor Centre Sanitari en la categoria de Gestió Hospitalària Global

Un any més, l’Hospital de Viladecans ha obtingut el premi al Millor Centre Sanitari en la categoria de Gestió Hospitalària Global de la vint-i-tresena edició dels premis TOP 20. Aquests guardons, que concedeix la consultora de serveis sanitaris IQVIA (IASIST​), valoren la qualitat assistencial i de gestió dels centres participants, agrupats en diferents categories, segons les dimensions i les característiques de cada centre.

La doctora Montserrat Figuerola, gerent Territorial de l’Àrea Metropolitana Sud, i la doctora Montse Oliveras, directora de Centre de l’Hospital de Viladecans, van ser les encarregades de recollir el premi en un acte celebrat ahir, 29 de novembre, a Madrid.

El programa de reconeixement Hospitals TOP 20 es basa en indicadors de qualitat, funcionament i eficiència, que busca identificar els patrons de bona pràctica assistencial i reconèixer la tasca d'aquells centres que obtenen millors resultats en el procés d'avaluació. Aquest any s’ha batut rècord de participació amb un total de 168 hospitals públics i privats en 8 àrees clíniques i gestió global.

L'Hospital de Viladecans ha guanyat els TOP 20 en diverses ocasions. Els anys 2015, 2016, 2018, 2019, 2020 i 2021 va rebre també el TOP 20 a la categoria de gestió hospitalària global, i ha estat nominat en diverses edicions en l’àrea d’aparell digestiu i en l’àrea musculoesquelètica, premi aconseguit el 2018. Aquestes distincions, entre d'altres que ha rebut l'hospital en els últims mesos, posen en relleu el talent i professionalitat dels treballadors del centre.

Redacció / Fotos: Hospital de Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
236

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix