Sant Vicenç s’adhereix a l’Associació Internacional de Ciutats Educadores

Imprimeix

El Ple també va aprovar per unanimitat la incorporació de 136.916 € per destinar al Pla Educatiu d’Entorn

El Ple municipal de novembre de Sant Vicenç dels Horts va aprovar per unanimitat l’adhesió del municipi a l’Associació Internacional de Ciutats Educadores. Es tracta d’una associació de governs locals d’arreu del món, sense ànim de lucre, que promou l’intercanvi d’idees, reflexions i bones pràctiques. Actualment compta amb prop de mig miler de ciutats adherides de 36 països.

ple novembre

La regidora d’Educació, Patricia Higueras, destacava la importància de compartir experiències: És una forma més de crear xarxa, de crear reforç d’estratègies, de veure projectes diferents, de compartir projectes que ja fem nosaltres amb altres ciutats, i enfortir aquesta xarxa que ja tenim a Sant Vicenç dels Horts.”

Precisament per continuar i aprofundir en el treball en xarxa que ja es fa a l’àmbit educatiu vicentí, el Ple va aprovar per unanimitat la incorporació de 136.916 € per destinar al Pla Educatiu d’Entorn, en l’àmbit del conveni entre el consistori i el Departament d’Educació de la Generalitat. Aquesta aportació es destinarà, entre altres mesures, al “Pla català d’esport a l’escola, recursos tècnics, mentoria socioeducativa, tallers d’acompanyament i suport educatiu, promoció de les oportunitats educatives més enllà de l’escola”, segons va explicar Higueras.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts