L’Associació Veïnal Vaivé de Sant Feliu es presenta a la ciutadania

La nova entitat va celebrar el primer acte públic a l'Ateneu Santfeliuenc on reclama la necessitat de “reactivar l'esperit reivindicatiu del veïnat en defensa d'un barri i una ciutat més equitatius, sostenibles i de qualitat”

L'Associació Veïnal Vaivé va celebrar el primer acte públic de presentació de l'entitat. La trobada, que es va dur a terme a la Sala d'Actes de l'Ateneu Santfeliuenc, va tenir per objectiu principalment “donar-se a conèixer al veïnat, per poder explicar les seves línies de treball i reivindicacions per al barri Centre i poder escoltar la veu de veïns i veïnes”, explica.

IMG 20221119 WA0048

Els membres de la junta rectora van poder explicar la seva trajectòria, inicialment com a Plataforma “StopMonstre Comercial”, que va reivindicavar la no construcció d’un centre comercial de grans dimensions al barri. Fruit d’una evolució, que aquests consideren com a natural, la plataforma va esdevenir oficialment Associació Veïnal.

IMG 20221119 WA0034

Entre les campanyes que han desenvolupat en aquests primers mesos de treball ja legalment constituïts destaquen, una primera reclamant la reposició de tots els arbres que han estat arrencats o escapçats (n’han comptabilitzat més de 40 solament al barri), la segona sobre el civisme, reclamant més actuacions de l’Ajuntament al respecte (sorolls, brutícia, manca de neteja, botellades i similars), i finalment la dignificació dels carrers del barri centre, amb voreres amb rajoles trencades o en mal estat, i un deficient estat dels escocells d’arbres que poden ser un perill per als vianants.

IMG 20221119 WA0045

Van escoltar les demandes i les queixes dels assistents sobre la deixadesa en general dels carrers i el barri del centre, les quals coincidien amb l’anàlisi que l’Associació ha fet dels aspectes a millorar. L’Associació ha informat dels mecanismes per contactar amb ells, via presencial a l’Ateneu Santfeliuenc, o via electrònica amb el seu correu electrònic, pàgina web i xarxes socials.

Redacció / Fotos: AVV

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix