"Només dones lliures", campanya del 25N de la Diputació

L’ens supramunicipal commemorà el dia 25 de novembre el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

El 25 de novembre es commemora el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. La Diputació de Barcelona, com cada any, s’hi suma per manifestar el seu rebuig vers les violències masclistes. Enguany, es proposa aprofundir en noves polítiques feministes per aconseguir uns territoris lliures de violències masclistes mostrant el compromís de la Diputació de Barcelona amb l’abordatge de les violències masclistes i la promoció de la igualtat.

Els ajuntaments realitzaran accions de sensibilització. A més, l’1 de desembre hi ha previst la Jornada “Noves polítiques feministes per uns territoris lliures de violències masclistes”. Enguany, aquesta jornada també vol presentar el Projecte Transformador “Xarxa de Territoris Lliures de Violències Masclistes”, que s’està implementant des de l’any 2020 amb l’objectiu de crear, des d’una mirada integral i multidisciplinar, un conjunt de programes, serveis, recursos i actuacions que contribueixin a garantir i defensar un dret fonamental com és el de viure una vida lliure de violències masclistes.

PT VM 100 1 1

En aquest marc, la jornada serà un espai per compartir reflexions, estratègies i eines per avançar cap a espais i comunitats segures. Partirà d’una conversa-reflexió que abordarà amb una mirada àmplia la necessitat d’apropiar-nos del concepte de seguretat incorporant la perspectiva de gènere en tot el seu significat, per aproximar-nos a experiències del territori, de la província i de fora, i proposar, a través d’un format de taller pràctic, eines d’autodefensa feminista en àmbits com el propi espai personal, l’espai digital i el comunitari.

Redacció / Fotos-Vídeo: Diputació Barcelona

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix