Neix el Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua a Pallejà

Imprimeix

L’Ajuntament i la Diputació organitzen deu sessions de suport psicològic per a la ciutadania encarregada de les cures de forma no professional

El Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM) neix com un espai de relació suport emocional i intercanvi d’experiències entre la ciutadania encarregada de les cures, de manera no professionals. Les sessions es desenvoluparan al Castell des del 30 de gener de fins al 3 d’abril de 2023, amb un total de deu trobades d’una hora i mitja de durada, de 15 a 16:45 hores.

Mosaic GSAM 01

Tot i que no es tracta d’un curs formatiu, la iniciativa ofereix a la ciutadania eines per evitar la sobrecàrrega emocional i física derivades de les tasques de cura, així com conèixer altres persones en la mateixa situació, un fet que ajuda a lluitar contra la soledat i lluitar contra l’estrès.

Per participar-hi cal que es contacti amb els Serveis Socials municipals, tot comprometent-se a compartir la seva experiència amb la resta de l’aula i presentar-se a totes les sessions, les quals estaran conduïdes per una psicòloga especialitzada en assessorament a famílies amb persones amb discapacitat.

novembre15 6873

Aquesta proposta està organitzada per l’Ajuntament de Pallejà i per la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de l’entitat Sistema Humanístic.

Redacció / Fotos: Arxiu