Tret de sortida als Dies Europeus de la Solidaritat Local a Esplugues

Imprimeix

L’acte d’inauguració serà demà al Casal de Cultura Robert Brillas

La diputada adjunta de Presidència i delegada per a les Relacions Internacionals, Pilar Díaz, inaugurarà, demà dimarts 15 de novembre, els actes de celebració dels Dies Europeus de la Solidaritat Local (EDLS) a la província, que tindran lloc del 15 al 30 de novembre. L’acte d’inauguració serà a les sis de la tarda al Casal de Cultura Robert Brillas d'Esplugues de Llobregat.

EDLS twitter CA

Entre els actes organitzats per la Diputació de Barcelona en el marc d'aquesta iniciativa destaca la tercera trobada anual de municipis de fins a 20.000 habitants i consells comarcals 'La cooperació, una política de tot l'Ajuntament?', que tindrà lloc el 18 de novembre al Pati Manning de Barcelona; i, els tallers de conta-contes i tallers fotoeducatius que se celebraran a la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Per setè any consecutiu, la província de Barcelona participarà en aquesta iniciativa europea amb l'objectiu de donar a conèixer el rol que tenen els governs locals en la consecució del desenvolupament sostenible a nivell global.

Redacció / Fotos: Arxiu-Diputació de Barcelona