L’Associació Veïnal Vaivé de Sant Feliu de Llobregat comença l'activitat

Celebrarà la seva primera reunió informativa el pròxim dia 19 de novembre a les 12.30 hores a la Sala de Cultura de l’Ateneu Santfeliuenc

Després d’uns primers mesos d’organització i logística, l’Associació Veïnal Vaivé, del barri del centre de Sant Feliu de Llobregat, començarà l'activitat ja plenament constituïda. Des de la seva creació, el mes de maig, la Vaivé va iniciar els tràmits per constituir-se legalment com a associació veïnal de barri. L’entitat es defineix com una associació oberta a tothom, i pretén centrar l'àmbit d’acció principal al centre de la ciutat, amb l’objectiu de vetllar per la protecció dels drets i dels interessos de les persones residents en aquesta zona. Segons els seus fundadors, “pretén ser una associació que escolti i defensi el veïnat del barri amb el propòsit d’unir-ne les persones que hi resideixen en la defensa d’un barri amb qualitat de vida”. Té la seva seu a l’Ateneu Santfeliuenc, dins de l’“Ateneu, Espai de Cultura i Participació” (AECIP). 

logovermell

El dissabte 12 de novembre al matí estarà present a la plaça de la Vila a la carpa informativa on compartirà amb el veïnat i persones interessades el seu programa de treball i les seves inquietuds, com a primera presa de contacte.

El dissabte 19 de novembre a les 12.30 h se celebrarà al mateix Ateneu la presentació de la nova associació, on la junta presentarà els punts principals dels estatuts, així com les línies de treball clau:

- Barri

- Persones

- Cultura

La Vaivé “lluitarà per una millora progressiva dels carrers amb la finalitat d’aconseguir un entorn amb menys soroll, menys trànsit, més segur i amigable, amb qualitat de vida i més net, amb la preservació dels espais verds. Amb carrers agradables, sense entrebancs arquitectònics, amb un bon manteniment de voreres i d’arbrat que facin un barri com enyorem i que ara no tenim”, destaca.

creuroja2

A més, l'associació advoca “per un barri amable, confortable i pensat per a tothom que hi viu, amb carrers pacificats lluny d’amenaces de trànsit i perill per als infants, les persones grans o aquelles amb diversitat funcional. On tothom es trobi a gust, es conegui i fomenti les relacions positives que ajudin les persones que ho puguin necessitar. Amb serveis que estiguin a l'altura de les necessitats del barri, i un comerç viu i dinàmic que es pugui mantenir i créixer donant servei a la gent.”

En referència a la cultura, vol reivindicar “un barri ric, obert, amb entitats i activitats que en generin vincles de pertinença i que ajudin que la gent se’l senti com a seu”. En definitiva, una associació que vetllarà per fer créixer el civisme i per exigir de les administracions que compleixin amb el seu deure de cuidar i fer complir les normatives comunes.

Finalment, l'entitat veïnal fa una crida a les persones que viuen al barri a sumar-s’hi i implicar-se en futures activitats que facin créixer dinàmiques positives.

Podeu seguir l'activitat de la Vaivé a les xarxes socials i la pàgina web de l'entitat:

https://associaciovaive.wixsite.com/inici

Instagram i Twitter: @associaciovaive

Redacció / Foto: AVV

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix